зъболекар

Знаем, че красивата усмивка е много важна. Здравите зъби означават здрав човек, затова всеки пациент, трябва да държи на зъбите си, така както на външния си вид. И ето тук сме ние, зъболекарите от IG DENTAL. Един екип от специалисти, които ще се грижат за вашата красива усмивка. При нас ще получите добра услуга за добра цена.

Ако Вие, като пациент, посетите нашата клиника навреме, ще избегнете много проблеми в бъдеще. Редовните прегледи ще ни позволят да съставим график и досие, където ще се отбележи следващият Ви преглед. При ранно посещение при зъболекар се откриват и рано проблеми, които могат да се появят в по-късен стадий и ние можем да ги предвидим и отстраним навреме на по-ниска цена.

Прегледите при нас са обстойни и задълбочени, защото проверяваме зъбите, венците, устните, небцето, езика, вътрешната страна на бузите и кожата на лицето. Заповядайте в нашият зъболекарски кабинет в центъра на София и се насладете на безболезнено лечение, предоставено от професионалисти с богат опит!

Ние, зъболекарите от IG DENTAL, работим за Вас и за Вашата красива и здрава усмивка.