Избелване на зъби - Зъболекар - Зъбен камък - Почистване на зъбен камък

Zabolekar - Pochistvane na zaben kamak - Izbelvane na zabi - Zaben kamak
Стоматологичен център IGDENTAL:АдресАдрес: гр. София; бул. Васил Левски 70, ТелефонТел.: (00359) 888 696 596 ИмейлEmail: office@igdental.com

възпалени венци

Венците дават линията на усмивката и изграждат така наречената червена естетика. Тяхната функция е повече структурна, отколкото естетична. Венците са част от пародонталния апарат, който задържа зъбите в устата. Тяхното здраве и добър вид е важен не само за външния вид но и за здравото закрепване на зъбите към костта.

Възпалените, кървящи венци често говорят за пародонтит/пародонтоза. Това е заболяване на пародонта (зъбодържащия апарат), което води до разклащане и загуба на наличните зъби. Затова изключително важно е премахването на кървенето и възпалението от венците. Тяхното добро състояние води до добро естетическо и функционално състояние на пародонта, както и до свеж дъх и добър изглед.

Кървенето на венците по-често говори за възпаление, вследствие на заболяване, отколкото за трвма, нанесена от четка, храна или друг дразнител. Не пренебрегвайте лечението на Вашите венци. При някои случаи почистването на зъбен камък и плака може да бъде достатъчно за спиране на процеса, а при други може да се наложи да бъдат предприети и други процедури.

За да Ви осигурим максимално добро лечени на възпалени венци и пародонтит/пародонтоза, ние от IG Dental разполагаме с добре обучен екип и последно поколение диоден лазер.

Правилната оранла хигиена и редовното почистване на зъбен камък – на 6 месеца за здрави пациенти и на 4 за пародонтално болни – е ключово за предпазване от възпаление на венците и зъбодържащия апарат и от последващото го по-сложно и продължително лечение.

Добрия изглед на Вашите венци ще Ви даде не само добър външен вид, но и пародонтално здраве, което е от изклюително значение за слежия дъх и стуктурата на Вашето съзъбие.

Taгове: възпалени венци, подути венци, кървене от венците

 зъбен камък - избелване на зъби
зъболекар - почистване на зъбен камък

| Зъболекар | Зъбен камък | Почистване на зъбен камък | Избелване на зъби | Полезно за зъбите | Карта на сайта |

зъбен камък - избелване на зъби
зъболекар - почистване на зъбен камък

facebookgoogle plus

Зъболекар гр. София. Стоматолог, Избелване на зъби, почистване на зъбен камък и премахване на кариеси. Стоматологичен център в София, предлагащ професионални
зъболекарски услуги - протетика, пародонтология, избелване на зъби, естетична стоматология и други. Стоматологичен център | Зъболекарски услуги

Стоматологична клиника
www.igdental.bg
00359 888 696 569
office(@)igdental(.)comЗъболекарски услугиIGDENTAL.BGСтоматологичен център