Избелване на зъби - Зъболекар - Зъбен камък - Почистване на зъбен камък

Zabolekar - Pochistvane na zaben kamak - Izbelvane na zabi - Zaben kamak
Стоматологичен център IGDENTAL:АдресАдрес: гр. София; бул. Васил Левски 70, ТелефонТел.: (00359) 888 696 596 ИмейлEmail: office@igdental.com

Металокерамика

металокерамика - metalokeramika

Протетичната стоматология е дял от денталната медицина, който се занимава с възстановяване на дефектите на отделния зъб и зъбна редица. Металокерамичните конструкции се изработват с цел възстановяване на дъвкателния акт, естетиката и формата на дъвкателния апарат. За Вас, ние от стоматологичен център IG Dental ще изберем правилната металокерамична конструкция, която да е съобразена с Вашата индивидуалност. При нашите стоматолози можете да видите бъдещия модел на Вашата усмивка преди да сме започнали работа и когато харесате всяка една подробност да пристъпим към реализирането й.

Зъболекарите ни изпълняват Вашите металокерамични конструкции по всички правила на оклузията, функцията и естетиката, а цената, на която предлагаме тази услуга е сред най-изгоните на пазара. Знаем, че времето е фактор за всеки един от нас. Затова в стоматологичния ни център срокове за изработване на окончателната конструкция са максимално кратки – 6 работни дни.

При много разрушени зъби , ендодонтски лекувани и др. често се налага поставянето на корони. Короната представлява копие на дадения зъб с правилно разположение, форма и цвят. Съвременните материали позволяват минималното изпиляване на естествените зъби.

Липсата на зъб от зъбната редица налага да бъде възстановен, за да не доведе до проблем в захапката и останалата част от съзъбието(наличните зъби). Начините за възстановяването на този дефект са два – поставянето на имплант или изработването на мост. За изработването на мостовата конструкция(моста) се изпиляват съседните зъби на липсващия, които са крепителите на моста. Материалите за изработка на корони и мостове са много, но главните и най-модерни, които се използват в практиката ни са – металокерамика, прескерамика и керамика върху цирконий.

Металокерамиката може да бъде използвана за изработването на единични корони, малки мостови конструкции и големи мостови конструкции. При нея се комбинират здравината и устойчивостта на метала и перфектните естетически качества на керамиката. Металокерамиката има тънък скелет, изграден от метал, върху който се нанася послойно керамиката и оттам идва и името и – металокерамика.

Прескерамиката или прескерамичните корони и мостове са най-естетичните конструкции, които могат да бъдат изработени в стоматологичната практика. С тях може да се постигнат напълно характеристиките на естествените зъби като цвят, транспаретност, транслуцентност и др. Прескерамиката няма метален скелет, което дава високите естетически свойства и е материал на избор при хора, страдащи от алергии към метал. От нея могат да бъдат изработени единични корони и мали мостови монструкции, защото има по-малка здравина в сравнение с металокерамиката.

Циркониевите корони и мостове съчетават в себе си качествата на металокерамиката и прескерамиката. Те има скелет, изграден от цирконий, върху който се нанася керамиката. В сравнение с металокерамиката циркониевите конструкции имат подобна здравина, като естетическите качества ги доближават до прескерамиката. Това дава широко приложение на този вид вставки. От цирконии могат да бъдат изработени както единични корони и малки мостови конструкции, така и големи мостови конструкции с изключително високи естетически качества. Можете да се свържете с нас, за да се консултирате с нас за цената на металокерамиката.

Taгове: металокерамика, зъболекар, зъб, зъболечение, софия, стоматолог, стоматологична, клиника, град, гр, zabolekar, zab, zabolechenie, sofia, stomatolog, stomatologichna, klinika, grad, gr, metalokeramika

 зъбен камък - избелване на зъби
зъболекар - почистване на зъбен камък

| Зъболекар | Зъбен камък | Почистване на зъбен камък | Избелване на зъби | Полезно за зъбите | Карта на сайта |

зъбен камък - избелване на зъби
зъболекар - почистване на зъбен камък

facebookgoogle plus

Зъболекар гр. София. Стоматолог, Избелване на зъби, почистване на зъбен камък и премахване на кариеси. Стоматологичен център в София, предлагащ професионални
зъболекарски услуги - протетика, пародонтология, избелване на зъби, естетична стоматология и други. Стоматологичен център | Зъболекарски услуги |
Zabolekar gr. Sofia. Stomatolog, Izbelvane na zabi, pochistvane na zaben kamak i premahvane na kariesi. Stomatologichen
tsentar v Sofia, predlagasht profesionalni zabolekarski uslugi - protetika, parodontologia, izbelvane na zabi,
estetichna stomatologia i drugi. Stomatologichen tsentar | Zabolekarski uslugi | IG Denta

Стоматологична клиника
www.igdental.bg
00359 888 696 569
office(@)igdental(.)comЗъболекарски услугиIGDENTAL.BGСтоматологичен център